Thaise Massage Kessel Lo  thumbnail

Thaise Massage Kessel Lo

Published Sep 02, 23
9 min read

Massage Sportif

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken. Had ik deze B12 aanpak maar eerder geweten, dan was me veel leed gespaard gebleven.” (55 jaar) uit Zwolle, September 2015 “Als ik alle verhalen lees van mensen met een B12 tekort en hun zoektocht naar de oplossing; de uitgang uit het doolhof van misdiagnoses, dan krijg ik altijd een beetje pijn in mijn buik: wat een onnodig leed.

Uiteindelijk zou het 20 jaar duren voordat een kordate internist mijn bloed liet testen op zo’n beetje alles wat maar meetbaar was; en toen was daar binnen 1 week de diagnose. Een enorm B12 tekort en een kleine schildklierafwijking (asian massage). Die 20 jaar, waarin ik op zoek ben geweest naar de werkelijke reden van alle ellende heeft me één ding wel geleerd: altijd vertrouwen op je eigen intuïtie en nooit opgeven (dat zijn eigenlijk twee dingen ☺)

p.v. 150); lees het boek: “Is het een B12 tekort?” van Sally Pacholok en wees standvastig bij elk bezoek aan een arts. De uitingsvorm van mijn B12 tekort kenmerkte zich vooral door ernstige psychische klachten in combinatie met een zeer zware vermoeidheid. Later zijn daar ook spierklachten bijgekomen en nog weer later kon ik zelfs niet meer lopen (mijn lijdensweg in een notendop).

Hoe vaak mij niet een pot valium is voorgehouden als antwoord op al het “ongemak”. Ik heb het altijd geweigerd, hoe rot ik me ook voelde; omdat ik ergens diep van binnen wist dat het iets anders was. In de zwaarste periode dat het bijna echt niet meer ging, ben ik geholpen door een haptonoom: hij hielp me niet van mijn klachten af; maar hij leerde me leven met alles waar ik mee te maken had: ik ging hardlopen terwijl ik niet naar buiten durfde (met een begintijd van 45 seconden; dat was mijn conditie), ik bracht de kinderen naar zwemles terwijl ik niet de snelweg op durfde, ik deed zelf mijn boodschappen terwijl ik hyperventilerend over mijn winkelwagentje hing.

(tja…..mijn zwangere lijf had alle vitamine B12 weggegeven). Mijn man “leerde” me weer met de trein naar mijn werk te gaan door met me mee te reizen; omdat ik maar 2 uur per dag kon werken, van 8 – 10 uur, moest hij om 09. 30 zijn middagpauze al opnemen omdat hij mij dan weer met de trein van mijn werk kon begeleiden.

Wellness Massage

Ook dit kon ik niet accepteren; ik nam ontslag en wist mijn werkgever te bewegen mij voor de helft van het aantal uren weer in dienst te nemen - a1 massage. Financieel hebben deze 20 jaren ook een zware aanslag op ons leven gedaan; in mijn zoektocht bezocht ik meerdere therapeuten waarvan het merendeel niet vergoed werd (de reguliere artsen rammelden immers allen consequent met de valiumpot; dus moest ik wel verder zoeken in het alternatieve circuit)Het heeft me gevormd tot wat en wie ik ben. Wel kan ik een spijtig gevoel krijgen over de gemiste kansen (want die zijn er zeker geweest). Daar zullen we toch maar niet te lang bij stilstaan; want het is wat het is. Deze angstige zieke rups is een vlinder geworden die haar vleugels ver kan uitslaan.

Gelukkig kunnen we zien dat haar zoontje, onze kleinzoon, zich goed ontwikkelt en dat hij niet te maken heeft met alle vage kinderklachten waar onze kinderen al bij aanvang van hun leventje mee te kampen hadden (sex massage). Eind goed, al goed? Ja, toch wel; met een 3 wekelijkse injectie en (van tijd tot tijd) de B12 smelttabletten is mijn leven goed op orde

De super dosering van 2 x 10. 000 mg per dag heeft me over een belangrijke drempel gebracht bij de bestrijding van de vermoeidheid. Want zoals ik vertelde, ben ik voor ongeveer 80% opgeknapt van de injecties, maar ik vond dat er nog iets miste. massage grimbergen. Daarom neem ik nu sinds een klein jaar ook de smelttabletten

Ik ben nu van plan om heel voorzichtig te gaan proberen om de injecties wat minder vaak te gaan nemen, en dan langzaam over te gaan naar de zuigtabletten - royal thai massage. Ik vind dat heel spannend; want die injecties hebben mijn leven gered; best lastig om dat nu los te laten, temeer daar ik globaal gesproken niet echt te klagen heb over de uitkomsten

Nek Massage Apparaat

Als ik mensen over “vage onbegrepen klachten” hoor spreken, kan ik nooit nalaten om te wijzen op de mogelijkheid dat het vitamine B12 tekort is. Want nog teveel mensen weten daar niets van. Ik hoop dat ik met mijn verhaal vele mensen kan informeren en zo mogelijk inspireren. Laat mijn verhaal moed geven om altijd door te blijven zoeken en voor jezelf op te komen.

Mijn moeder had toen gekeken naar die B12-waarde en zei dat ik direct B12 moest gaan innemen omdat het super laag was. Toen hebben we de hoogste dosis besteld. Een dag later merkte ik al dat ik drukker was, minder moe en mij al een stukje fitter voelde. Ook ben ik veel minder hoog gevoelig geworden; heb ik gelukkig nauwelijks meer last van hoofdpijn en spierpijn.

Mijn huisarts echter zag de noodzaak hiervan niet in, hij mat mijn HB gehalte en dat was 7,2. Volgens hem was alles in orde en waren B12 injecties niet nodig. Bij de drogist werden mij B12 tabletjes aangeraden: 1000 mcg, elke dag 1 tablet. Heel langzaam verbeterde mijn gezondheid iets, maar ik bleef vermoeid.

Hij heeft zich gespecialiseerd in B12 tekorten en legt uit dat voor een goed resultaat 2 soorten B12 nodig zijn: Methylcobalamine en Adenosylcobalamine. Wat een geluk dat deze combinatie in Nederland verkrijgbaar is bij Sana, Core/Vitamineb12nu - massage room. nl Ongeveer een maand nadat ik hiermee begon, verdween de vermoeidheid. En ook dat wattige gevoel in mijn voeten verdween al heel snel na de inname van Sana, Core B12

En ook de somberheid is niet meer terug gekomen. Ik voel me weer prima en heel gelukkig natuurlijk. Het is op deze leeftijd verleidelijk om maar te denken: ‘Och, de ouderdom, niets meer aan te doen’. massage aphrodite bruxelles. Maar dat is dus lang niet altijd zo.” (46 jaar) uit BelgiëJuni 2015 "Ik ben nu 46 jaar

Massage Cellulite

Maar dat hielp niet. Ik ging naar mijn huisarts en die zei: “Ik weet niet wat het is”. Toen ging ik naar een orthomoleculaire arts en die trok bloed - massage rotterdam. Die vertelde me dat het neuropathie was en dat ik vitamine B12 moest slikken. Dit kon wel kloppen want mijn oom is gestorven aan neuropathie in 2000

Ik betwijfel dat ten zeerste. Ik begon dan met Cyanocobalamine B12 te nemen omdat die vorm in België gebruikelijk is. Het hielp niet. Het werd erger, ik kreeg steken in handen en voeten en werd er ’s nachts wakker van. Toen las ik het boek van Hans Reynen uit Deurne en bezocht ik de website vitamineb12nu.

Ook heb ik Hans Reynen gecontacteerd en die vertelde me dat ik mocht stoppen met het nemen van vitamine B12. Aangezien vitamine B12 voor mij een “life-saver” is, heb ik beslist niet te stoppen. Ik ben psycholoog in België en heb dit aan een cliënt van mij aangeraden die psychosen had; haar visuele hallucinaties zijn al weg, ze heeft nog enkel last van auditieve hallucinaties zo af en toe.Ik ben er zeker van dat je met vitamine B12 heel wat fysische en psychische problemen kan oplossen”. (69 jaar) uit Dronten, Juni 2015 "Na een duistere periode van veel lichamelijk ongemak, wat tevens mijn geestelijke gesteldheid niet ten goede kwam, verkreeg ik weer licht in deze duisternis door een ontmoeting met mevr.

Het viel haar direct al op hoe slecht dat ik er uit zag en na een verkennend gesprek wees zij mij op de invloed van natuur-voedingssupplementen B12 op lichaam en geest. Ik had al verschillende aanslagen op mijn lichamelijk welzijn te verwerken gehad en gebruikte daarvoor verschillende medicaties, voorgeschreven door verschillende specialisten ieder op hun eigen vakgebied.

Massage Thai Uccle. dagelijks een medicijn ter voorkoming van prostaattumoren en daarnaast dagelijks medicijnen ter behandeling van mijn osteoporose en artrose. Al die medicijnen hadden op mij vervelende bijwerkingen. Bij het gebruik van het prostaatmiddel ontstond er een heuse verandering in mijn hormonenhuishouding, wat psychische belasting tot gevolg had. massage bebe. Ook de verschillende middelen die ik voor mijn osteoporose en artrose moest innemen hadden grote invloed op mijn dagelijks functioneren en welzijn

De waarden ferritine bleken onrustbarend hoog en zonder aderlatingen niet beheersbaar. Doch dat had ook geen blijvend beoogd resultaat en ik moest horen dat ik mij nader moest bezien over de restwaarde van leven en hoe daar verder invulling aan te geven (massage diest). Ik raakte zowel geestelijk als lichamelijk totaal uitgeput en zelfs als ik voedsel tot mij nam voelde ik mij al erg moe worden

Toen in die duistere periode verscheen er een engel aan mij in de gedaante van Neli Costa e Silva (althans voor mij was zij een reddende engel) en wel op die dag dat ik was opgenomen in het ziekenhuis vanwege een nieuwe heup-operatie. Vrienden van mijn dochter hadden Neli verzocht om mij een bloemetje te brengen in het ziekenhuis.

Doch zoals vaak in het leven zijn sommige dingen gewoon voorbestemd en zeker in dit geval. Tijdens deze eerste kennismaking bemerkte Neli gelijk mijn wankele gezondheid en kreeg zij van mij mijn medische historie te horen. De goede click tussen ons beiden vanaf het eerste moment zette zich voort tijdens enkele vervolgbezoeken van haar tijdens mijn resterend verblijf in het ziekenhuis.

Gelijktijdig ben ik toen ook gestopt met de medicatie die ik gebruikte voor mijn osteoporose en voor beheersing van mijn prostaat. Ik merkte al in een vroeg stadium dat er zich in mijn lichaam allerlei veranderingen voltrokken. Zo kreeg ik last van pijnlijke liezen en vooral van mijn onderbenen. En dan heel vaak als mijn lichaam zich in rust bevond.

Massage Hot

Vraagstelling aan Neli leerde me dat het ongiftingproces van de B 12 er voor zorgde dat alle kwade stoffen uit het lichaam werden verwijderd om het lichaam zo doende te reinigen, dat het gebruik van de B 12 tot resultaat zou leiden. Ondanks dat het ontgiftigingproces enige tijd zou duren, voelde ik mij toch al in een vroeg stadium heel wat beter van lichaam en geest dan voorheen.

De massages en heling werkten heel ontspannend en nivelleerden de bijwerkingen van de ontgiftiging. Een weldaad voor lichaam en geest! Daarnaast adviseerde Neli mij om i. v.m. mijn hemochromatose in contact te gaan met een haar bekende internist die ook gespecialiseerd was in stapelingsziekten. Deze internist vond het een hele uitdaging om, gezien de levensbedreigende aard van mijn ijzerstapeling, met mij aan de slag te gaan.

Costa e Silva door zou gaan. Woorden van dezelfde strekking bezigde mijn huisarts. Nu is het wel zo dat men in de reguleerde geneeskunde uiterst sceptisch staat tegenover natuurgeneeskunde. Dat wordt voornamelijk gevoed door de onbekendheid met natuurlijke medicatie van artsen en specialisten, die zich uitsluitend bezig houden met hun eigen vakbekwaamheden.

Latest Posts

Kinesist Sint Joris Weert

Published Jun 22, 24
4 min read

Wat Moet Je Studeren Om Kinesist Te Worden

Published Jun 20, 24
7 min read

Thaise Massage Brasschaat

Published Jun 19, 24
6 min read